Wie ben ik…

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Sandra van der Slikke, 35 jaar, getrouwd, moeder van een zoon en ik woon in Hillegom. Ik ben al jaren creatief bezig op verschillende manieren en ik probeer hier regelmatig iets te plaatsen over alle leuke projecten die ik heb afgerond, of mee bezig ben.

Mijn favoriete bezigheden zijn vooral stempelen en spelen met inkt, veel verschillende technieken heb ik al een keer uitgeprobeerd en het blijft leuk om die opnieuw te blijven proberen en te herontdekken en soms zelfs te combineren. Vaak maak ik er een kaartje mee, maar ook Pocket Pages vind ik erg leuk om te maken om zo ook mijn foto’s een plekje te kunnen geven en ervoor te zorgen dat er in elk geval een soort van foto album is, als mijn zoon ooit zijn eigen weg gaat. Ook gewoon journalen in een creatief journal of in mijn bijbel blijft een fijne manier om mijn hoofd in een drukke periode even lekker leeg te maken. En al deze dingen zul je af en toe langs zien komen.

Sinds 2017 ben ik onafhankelijk demonstratrice bij Stampin’ Up! Een Amerikaans merk met verschillende stempelsets, maar ook papier, inkt en alles wat er nodig is om de mooiste projecten te maken. Zie hier voor meer informatie.

Veel plezier op mijn blog, en natuurlijk is het leuk als je een berichtje achter laat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*