Silhouette Cameo

Yeah! Sinds vorige week ben ik de eigenaar van een Silhouette Cameo 3, ik had al jaren een snijplotter staan, de allereerste van Silhouette en hoewel ik hem regelmatig gebruikte waren er ook steeds meer dingen die ik of miste, of waar ik me aan ging ergeren, dus het werd tijd voor een upgrade! En wat ben ik er blij mee!

Er zijn tegenover de alleroudste versie toch wel een groot aantal voordelen heb ik al ontdekt…

  • Print en Cut versie, alhoewel het volgens de papieren zou moeten lukken was het mij nog nooit gelukt met mijn oude Silhouette, hij herkende de registratie tekens nooit, dus wat een mooie verrassing dat het eerste probeersel met de Cameo 3 wel lukte!
  • De Cameo 3 is zoveel stiller (wat ik al hoopte), maar ook nog eens veel sneller dan het oudje wat er bij mij stond.
  • Het grotere snijoppervlak is natuurlijk ook superleuk
  • En natuurlijk, de bluetooth functie, heerlijk dat er geen draadje meer vanaf de PC naar de Cameo hoeft te lopen (behalve het electrasnoertje dan…

Gelukkig spaar ik al jaren designs in de Silhouette design store, dus ik heb een aardige library vol leuke bestandjes die ik uit kan proberen, en ik ben van de week al lekker aan de slag gegaan.

Vlnr:  1. Plannerclips, gemaakt met het gratis bestandje uit de Design Store van de week
2. Voor de carnaval een pet met een Pokéball, dit was nog best een uitdaging met strijken, en hij is dan ook niet perfect…
3. Een kaartje met een tekst gesneden uit Vinyl

Tagged with:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*