Bible Journaling – 40 Dagen Challenge #2

De 40 dagen tijd is al weer enige tijd bezig en ik ben ook nog druk aan het journalen, ik ben niet helemaal bij, maar dat geeft niet. Er zijn zoveel mooie creaties ontstaan en de tijd die ik hiermee doorgebracht heb is ook erg kostbaar. Ik wil hierbij de resultaten van de 2e week met jullie delen, en dan zal ik deze week ook de resultaten van de 3e week plaatsen!


Genesis 37

De kleurrijke jas van Jozef, de koningsmantel van Jezus, de verwijzingen naar Jezus in het verhaal van Jozef zijn erg mooi om te ontdekken. De mantel heb ik getekend en ingekleurd met waterverf, het was de eerste keer dat ik waterverf gebruikt in de schrijfbijbel, maar ik was erg blij verrast door de kwaliteit van het papier! 

Psalm 105

Loof God, de God die wonderen doet. Hierbij heb ik een stempel uit mijn uitgebreide collectie gebruikt. Deze ingekleurd en de achtergrond gekleurd met waterverf.

 


Psalm 93

God is koning voor eeuwig, een eenvoudige uitwerking vandaag. Een mooie kroon, gestempeld en met goud embossingpoeder bewerkt, en de tekst erbij geschreven.

 Mattheus 26

Het verraad van Judas, het lijkt zo’n laffe streek, maar bij wie was de teleurstelling eigenlijk het grootst? Bij Jezus, of bij Judas? Deze heb ik weer met waterverf gedaan.

Johannes 18:33

Bent u de koning van de Joden? Hierop gaf Jezus geen antwoord, Hij werd wel zo gekruisigd… 

Genesis 41

Terug naar Jozef, de vergelijkingen blijven. Supergaaf om te zien dat Jozef door Gods plan vele volken kan redden, en Jezus door Gods plan kan iedereen redden!
De achtergrond van de pagina is met PanPastel ingekleurd, de korenaren getekend met Neocolor II krijtjes


Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*