Bible Journaling – Enkele nieuwe pagina’s

Eind 2016 heb ik de nieuwe schrijfbijbel gekocht, en ik ben er heel blij mee! Hij is een stuk handzamer dan mijn oude bijschrijfbijbel, het papier is goed geschikt voor diverse creatieve technieken. En deze bijbel is de NBV vertaling en dat is toch wel de vertaling die ik tegenwoordig het meeste gebruik in studies en stille tijd. Binnenkort wil ik er een mooie hoes voor gaan maken, maar voorlopig is het nog een kale bijbel, alhoewel de binnenkant langzaamaan wel steeds meer kleur krijgt. Hieronder enkele pagina’s van de laatste tijd.

De achtergrond van de pagina heb ik gemaakt met een blendertool en Distress inkt, en dat werkte verrassend goed, je moet er wel op letten dat je niet te hard drukt, want dan komt er teveel inkt op de pagina’s en drukt de inkt door. De tekst geschreven met een witte paintmarker en de tekening is met een zwarte fineliner gemaakt.

De achtergrond van deze pagina is gemaakt met een stencil en sprayinkt (even opletten welke je gebruikt, maar de colorshine van Heidi Swapp drukt niet door!). De stempel is van Unity Stamp, en heb ik gestempeld met 2 kleuren inkt.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina is gemaakt met enkele fineliners, zowel zwart als kleur, erg leuk om met lettering bezig te zijn.

Bij deze heb ik de tekst bij de stempel gezocht ;-), alleen is de tekst in het nederlands helaas niet zo mooi als in het engels, dus toch de engelse tekst maar gebruikt.

Tagged with: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*