Bible Journaling – The Journey continues II

In een van mijn vorige posts heb ik een aantal Bible Journaling pagina’s uit mijn bijbel laten zien. En ik wil er nog een aantal laten zien, gewoon omdat ik er blij van wordt tijdens het doorbladeren en ter inspiratie. De ene is eenvoudig, de andere iets bewerkelijker, maar alles mag. Voor een introductie over Bible Journaling kun je hier kijken.

Genesis 12:2

Genesis 12:2; met gelatos, stempels en stickers

Filippenzen 4:19

Filippenzen 4:19; De achtergrond is met Distress paint gekleurd, daarna met stempels voorzien van gouden details. De tekst is gemaakt met stickers en stempels, zoals ik het graag doe.

1 Johannes 3:18

1 Johannes 3:18, ook deze achtergrond is met Distress paint bewerkt, en de bloemen zijn die-cuts. De tekst met pen toegevoegd.

Daniël 9:19

Daniël 9:19, De achtergrond is bewerkt met acryl verf en stempels -de pagina is niet voorbewerkt, maar de verf drukt niet door, de stempelinkt wel op de plaatsen waar geen verf onder zit-. De stempels voor LORD zijn zelfgemaakt.

Lucas 1:46

Lucas 1:46; Een van mijn favorieten, tot nu toe. Ik heb een van mijn favo-stempels gebruikt en gekleurd met verf, de achtergrond is met Distress inkt. Deze pagina is voorbewerkt met clear gesso, omdat ik de Distress inkt rondom de stempel met veel water verwerkt heb.

Tot zover een korte samenvatting van mijn creatieve reis door de bijbel heen. Er zullen vaker pagina’s volgen.

Tagged with:
One comment on “Bible Journaling – The Journey continues II
  1. Mooie pagina’s! Mooi kleurgebruik en die laatste stempel past goed bij de boodschap 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*