Kaartjes – Bloemen zeggen meer

Vandaag niet 1 kaartje, maar een aantal kaartjes die ik deze week maakte met de leuke stempelset van Stampin Up: Bloemen zeggen meer. Een hele gave Nederlandse stempelset met een aantal veelzijdige bloemen en leuke teksten.

Read more ›

Tagged with: , ,

Pocket Pages – Dagje Bouillon

Vandaag mijzelf de uitdaging gegeven om met mijn Stampin’ Up! materialen een pocket page pagina te maken. Het was even puzzelen, maar uiteindelijk wel gelukt! Ik heb gebruik gemaakt van een vel designpapier uit de nieuwe Holiday catalogus 2018, Frosted Florals, en eigenlijk paste deze wel heel goed. Verder gewerkt met de bijpassende kleuren Soft Suede en Mossy Meadow en diverse stempelsets.

Read more ›

Tagged with: , ,

Kaartje – Fijne verjaardag en lieve groetjes

2 kaartjes, hetzelfde maar toch anders… Beide kaartjes gemaakt met dezelfde spullen, (in 2 verschillende kleuren Bermuda Bay en Lemon Lime Twist) en met behulp van andere stempels geschikt voor 2 verschillende gebeurtenissen.┬á Read more ›

Tagged with: , ,

Home Deco – Statement of the Heart

Statement of the Heart

Van de week heb ik deze mooie, inspirerende hanger gemaakt voor op mijn hobby kamer. Het is het motto van Stampin’ Up!, en ik vind de tekst erg inspirerend (net als de producten van Stampin’ Up! overigens ­čśë )

De stempel met de bloemen en de achtergrond komen uit de stempelset ‘Love what you do’, de kleuren die ik gebruikt heb zijn; Mint Macaron, Grapefruit Grove en Rich Razzleberry.

 

Tagged with: , ,

Cadeautje – Cadeautasje Gefeliciteerd

Vandaag een cadeauverpakking gemaakt met het mooie papier en bijpassende stempels ‘love what you do’ van Stampin’ Up!. Het tasje is gemaakt met het punchboard van Stampin┬┤Up!, een eenvoudige manier om snel een leuk cadeautasje te maken van alle soorten papier die je in huis hebt.

Read more ›

Tagged with: , ,

Kaartje – You are Amazing

Het tweede kaartje dat ik vandaag maakte is deze kleurige kaart, You are amazing. Ook deze is gemaakt met de mooie spullen van Stampin’ Up!. De achtergrond heb ik gemaakt door vier verschillende kleuren inkt (Pineapple Punch, Grapefruit Grove, Flirty Flamingo en Lovely Lipstick) te blenden, en hier met waterspetters een effect op aan te brengen, ge├»nspireerd door Kaylee van Es. De tekst is uitgestanst met de Celebrate You thinlits (p.216 jaarcatalogus).

 

Tagged with: ,

Kaartje – Friends Make The Season Shine

Vandaag mijn eerste kerstkaartje gemaakt. Ik heb daarbij gebruik gemaakt van producten uit de herfst/winter catalogus 2018 van Stampin Up, de producten hieruit zijn vanaf 5 september te bestellen!

De stempel en pons die ik heb gebruikt komen uit de Making Christmas Bright bundel, de achtergrond is met Night of Navy inkt, deze heb ik aangebracht met water en een kwast, hierop enkele details met wit embossingpoeder aangebracht. Het stukje design papier is van de frosted florals set, mooi papier met een glimlaagje.

Tagged with: , , ,

Kaartje – Sweet Celebrations

Vandaag heb ik een vrolijk verjaardagskaartje gemaakt! Ik kwam nog een stukje karton tegen van een oude doos, en die heb ik als basis gebruikt. De challenge bij Hobbywinkel de Egel was de combinatie Kraft-blauw, een hele uitdaging, maar het is gelukt!

Read more ›

Tagged with: , ,

Bijbel Journaling – Genesis 9

Begin 2018 begonnen met het doorlezen van de Bijbel in 1 jaar, en dit leesschema is net als vele andere schema’s gestart in Genesis. Heel veel bekende verhalen, maar soms kom je mooie dingen tegen. Zo blijft de belofte van God in Genesis 9 altijd mooi, en wat ik ook zo mooi vind, is dat God niet alleen met woorden, maar ook met beelden spreekt.

Ik heb de belofte van God verwerkt in mijn bijbel, met een mooie regenboog, gemaakt met NeocolorII krijtjes, die een gaaf waterverf effect geven. De tekst is geschreven met fineliner, stempels en waterverf.

Tagged with: , ,

Kaartje – Fijne dag #DCL284

Een nieuwe challenge bij Dutch Card Lovers, en een hele leuke deze keer. Verwerk een kale boom op je kaartje, best een uitdaging, maar ik had deze gave stans liggen van Elizabeth Craft Design, en eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik heb de boom gestanst uit kurk, en verstevigd met een laagje cardstock. De hertjes zijn ook dies, en de stempel met de tekst is van Art Specially. Het is een leuk doorkijkkaartje geworden.

Fijne dag!

 

Tagged with: , ,
Top