Cadeautje – Geschenkverpakking

De spulletjes van Stampin Up blijven erg mooi om mee te werken, en doordat alles zo leuk bij elkaar past heb je ook heel snel iets leuks gemaakt. Zoals deze geschenkverpakking. De basis heb ik gemaakt met de Gift Bag Punch Board, een hele handige tool waarmee je binnen 2 minuten een gift bag hebt in een maat naar keuze (zie onderaan deze blog voor een foto).

De hartjes heb ik op het papier gemaakt met behulp van een mask en de Sweet Sugarplum inkt. De tag heb ik gemaakt met de Tag topper Pons en met de stans uit de set Sunshine Wishes Framelits heb ik het hartje gemaakt. De stempels komen uit de set Sunshine Sayings.

Gift Bag Punch Board

Posted in Cadeautjes Tagged with: , , , , ,

Kaartje – Thank You

Vandaag een lekkere rustige dag, en die heb ik afgesloten met het maken van een leuk kaartje. Op het Lift Challenge blog staat een heel leuk kaartje om te liften:

Met als opdracht om een achtergrond te stempelen en de voorgrond met behulp van Paperpiecing techniek te doen. En omdat ik dit een geweldige techniek vind, ben ik aan de slag gegaan met mijn nieuwe stempels. Uiteindelijk lijkt mijn kaartje niet echt meer op het origineel, maar ik vind hem toch wel leuk. De achtergrond heb ik gestempeld met Distress inkten in kleurtjes die passen bij het design papier (uit mijn restjesbak, geen idee welk merk 😉 ), en de stempels die ik gebruikt heb zijn van Unity Stamp

Posted in Kaartjes Tagged with: , , ,

Kaartje – Sending Love & Hugs

Soms heb je kaartjes nodig voor de minder leuke dingen in dit leven, en wil je mensen laten weten dat je aan ze denkt. Deze kaartjes heb ik afgelopen week gemaakt. De kleurstelling die gebruikt heb was de challenge bij Dutch Card Lovers

Voor deze kaart heb ik de stempelset Special Reason en de bijbehorende stanzen van SU gebruikt.

 

Sunshine Sayings, niet gelijk de titel waar je aan denkt bij zulke omstandigheden, maar de set is heel geschikt voor alle gelegenheden!

Posted in Kaartjes Tagged with: , , ,

Bible Journaling – Dag 2 #woordvrouw Michal

Na de 40 dagen challenge, waarin ik vooral de eerste weken heel enthousiast mee heb gedaan, maar later helaas toch afgehaakt ben beginnen we nu opnieuw, deze keer met de #woordvrouw, georganiseerd door lucilight en Sarah Lindenhols van de Bijbeljournalinggroep op Facebook.

2 Samuel 6:16-23 Michal, de eerste vrouw van David, in het begin van haar relatie zo verliefd dat ze David helpt ontsnappen voor haar vader, en hier zien we hoe ze haar eigen man en zijn liefde voor God niet mee begrijpt. Waar is het misgegaan? Wat is er gebeurd in de tussentijd? Dit zijn de momenten dat ik het jammer vind dat de bijbel niet elk personage uitgebreid kan beschrijven. Het blijft nu altijd gissen… Dit bijbelstuk van vandaag zet Michal niet zo positief neer, maar als ik aan Michal denk, dan moet ik altijd denken aan het meisje dat verliefd wordt op de beste vriend van haar grote broer…

 

Posted in Uncategorized

Kaartje – Hello

Omdat ik heel blij wordt van al mijn nieuwe spulletjes van SU, toch nog een kaartje gemaakt. Dit keer een lekker zomers kaartje, met de stempelset Pop of Paradise -ik wordt heel blij van ananassen!-, met de kleurtjes van de InColor kleuren 2016-2018; Flirty Flamingo, Emerald Envy en Peekaboo Beach.

Ik wil hiermee meedoen met de Simon Says Stamp Challenge, everything goes.

Posted in Kaartjes Tagged with: , , ,

Bible Journaling – 40 dagen challenge #3

Door omstandigheden is het helaas niet gelukt om de 40 dagen challenge helemaal af te maken, maar ik heb nog wel een aantal creaties gemaakt die ik jullie nog niet heb laten zien, en dat wil ik bij deze toch nog even doen.

Jona 2
Deze heb ik gemaakt naar het voorbeeld van Els Hertog, ik blijf het waterverven erg leuk vinden.
Lucas 2
Deze is met de tekst van 1 van mijn favoriete nummers, wist Maria waar ze aan begon? Ik vraag het me wel eens af… De stempel die ik heb gebruikt is van Prima Marketing.

1 Kor. 1:18
Een groot deel van deze uitwerking heb ik gehandletterd, maar omdat ik dat alleen nogal kaal vond heb ik de bloemen erbij getekend met NeocolorII krijtjes, en de pagina afgewerkt met Washi tape.

Johannes 10
De goede herder, zo’n bekende tekst, maar als we erover nadenken ook zo’n diepe tekst! Deze uitwerking is deels getekend, deels met acrylverf en afgewerkt met een aantal stickers!

Tot zover mijn uitwerkingen van de derde week van de 40 dagen challenge 2017, hier vind je deel 1, en deel 2 vind je hier. De uitwerkingen van de vierde week ga ik ook snel plaatsen!

Posted in Uncategorized

Kaartje – SU Beautiful You

Sinds kort de spullen van Stampin Up ontdekt, en wat zijn die eigenlijk toch mooi! Dit is een eenvoudig kaartje, gemaakt met de stempelset Beautiful You, in de kleur Melon Mambo.

Dance through life!

Ik wil met dit kaartje meedoen met de challenge: gebruik zwart bij Hobbywinkel de Egel en de challenge gebruik een stencil bij CAS on sunday

Posted in Kaartjes Tagged with: , , , ,

Tag – Life looks beautiful

Na een rare hectische week en een inspirerend weekend op de Art Specially (hierover later meer!) ben ik vanmorgen even begonnen met een creatief momentje met 1 van mijn nieuwe stempels: Floss Fairy van Stampotique.

De uitdaging bij Stampotique deze maand is: letters op de achtergrond, dus die heb ik er gelijk in verwerkt. 

De achtergrond heb ik bewerkt met distress stains in 4 verschillende kleuren, daarover heen de tekst gestempeld en de randen met bruine inkt gekleurd. De stempel gezet op oud boekpapier, deze ingekleurd met de stains en uitgeknipt en opgeplakt. Als laatste de tekst gestempeld en embossed.

Posted in Mixed Media

Bible Journaling – 40 Dagen Challenge #2

De 40 dagen tijd is al weer enige tijd bezig en ik ben ook nog druk aan het journalen, ik ben niet helemaal bij, maar dat geeft niet. Er zijn zoveel mooie creaties ontstaan en de tijd die ik hiermee doorgebracht heb is ook erg kostbaar. Ik wil hierbij de resultaten van de 2e week met jullie delen, en dan zal ik deze week ook de resultaten van de 3e week plaatsen!

Genesis 37
De kleurrijke jas van Jozef, de koningsmantel van Jezus, de verwijzingen naar Jezus in het verhaal van Jozef zijn erg mooi om te ontdekken. De mantel heb ik getekend en ingekleurd met waterverf, het was de eerste keer dat ik waterverf gebruikt in de schrijfbijbel, maar ik was erg blij verrast door de kwaliteit van het papier! 
Psalm 105
Loof God, de God die wonderen doet. Hierbij heb ik een stempel uit mijn uitgebreide collectie gebruikt. Deze ingekleurd en de achtergrond gekleurd met waterverf.

Psalm 93
God is koning voor eeuwig, een eenvoudige uitwerking vandaag. Een mooie kroon, gestempeld en met goud embossingpoeder bewerkt, en de tekst erbij geschreven.

Mattheus 26
Het verraad van Judas, het lijkt zo’n laffe streek, maar bij wie was de teleurstelling eigenlijk het grootst? Bij Jezus, of bij Judas? Deze heb ik weer met waterverf gedaan.
Johannes 18:33
Bent u de koning van de Joden? Hierop gaf Jezus geen antwoord, Hij werd wel zo gekruisigd… 
Genesis 41
Terug naar Jozef, de vergelijkingen blijven. Supergaaf om te zien dat Jozef door Gods plan vele volken kan redden, en Jezus door Gods plan kan iedereen redden! De achtergrond van de pagina is met PanPastel ingekleurd, de korenaren getekend met Neocolor II krijtjes

Posted in Bible Journaling Tagged with: , , ,

Bible Journaling – 2 pagina’s

Jesaja 40:8

Het woord houdt stand – De achtergrond gekleurd met gelatos, de bloemen zijn een stempel die ik deels gekleurd heb met waterverf. De tekst is geschreven.

Read more ›

Posted in Bible Journaling Tagged with: , ,