Kaartje – Sweet Celebrations

Vandaag heb ik een vrolijk verjaardagskaartje gemaakt! Ik kwam nog een stukje karton tegen van een oude doos, en die heb ik als basis gebruikt. De challenge bij Hobbywinkel de Egel was de combinatie Kraft-blauw, een hele uitdaging, maar het is gelukt!

Read more ›

Tagged with: , ,

Bijbel Journaling – Genesis 9

Begin 2018 begonnen met het doorlezen van de Bijbel in 1 jaar, en dit leesschema is net als vele andere schema’s gestart in Genesis. Heel veel bekende verhalen, maar soms kom je mooie dingen tegen. Zo blijft de belofte van God in Genesis 9 altijd mooi, en wat ik ook zo mooi vind, is dat God niet alleen met woorden, maar ook met beelden spreekt.

Ik heb de belofte van God verwerkt in mijn bijbel, met een mooie regenboog, gemaakt met NeocolorII krijtjes, die een gaaf waterverf effect geven. De tekst is geschreven met fineliner, stempels en waterverf.

Tagged with: , ,

Kaartje – Fijne dag #DCL284

Een nieuwe challenge bij Dutch Card Lovers, en een hele leuke deze keer. Verwerk een kale boom op je kaartje, best een uitdaging, maar ik had deze gave stans liggen van Elizabeth Craft Design, en eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik heb de boom gestanst uit kurk, en verstevigd met een laagje cardstock. De hertjes zijn ook dies, en de stempel met de tekst is van Art Specially. Het is een leuk doorkijkkaartje geworden.

Fijne dag!

 

Tagged with: , ,

Kaartje – With Love

Vandaag nog een kaartje, vorige maand geeindigd in de Top3 van de challenge bij Hobbywinkel de Egel, dus ook deze maand doen we weer mee. Deze keer was de challenge een sketch. En dit is mijn uitwerking: Read more ›

Tagged with: , ,

Kaartje – Hello #DCL283

Gewoon een leuk kaartje om het jaar goed mee te beginnen! De sketch van Dutch Card Lovers was erg leuk, en ik maakte er deze kaart mee:

Ik heb alleen gewerkt met Stampin Up materialen, de Toekan is uit de nieuwe stempelset Bird Banter, en deze heb ik ingekleurd met de Stampin’Write Markers, de tekst en het blad aan de zijkant komen uit de stempelset Pop of Paradise.

Tagged with: , , , , ,

Bijbel Journaling – Psalm 25

Een nieuw jaar, het voelt elke keer weer als een nieuw begin, en vol goede moed start ik weer met dit jaar! En hoe kan je het jaar beter starten dan met de leiding van God…

Read more ›

Tag – Happy 2018

Het einde van 2017, en 2018 staat alweer op het punt te beginnen, op de valreep heb ik deze tag nog gemaakt.

De challenge bij Hobbywinkel de Egel was heel toepasselijk, oud en nieuw. En daarmee heb ik deze tag gemaakt, het papier is natuurlijk al lekker oud, de cijfers gestanst uit een oude doos en daarnaast gebruik gemaakt van mijn nieuwe pijltjesstans en glitter voor de kleuraccenten.

Het allerbeste voor 2018!

Tagged with: , , ,

Kaartje – Bloom

Alweer meer dan een week geleden ben ik naar het DIYweekend Paper Edition van bykris.nl geweest, dat was een heerlijke tijd, waar ik van de week nog een stukje over zal delen!

Een project wat we daar gemaakt hebben was het waterbloemen boeket, en dat vond ik zo gaaf dat ik het ook gebruikt heb voor een vrij eenvoudig kaartje.

Waterverf boeketje

De bloemen zijn gemaakt op een velletje waterverf papier, en na het drogen, worden ze getekend en uitgeknipt. Het kratje is een stans van Stampin Up, waarvan ik alleen de zijkant heb gebruikt. De achtergrond is gespetterd met waterverf en daarna voorzien van een banner met de tekst.

 

 

Met deze kaart meegedaan met de challenge van Simon Says Stamp

Tagged with: , ,

Bijbel Journaling – Hooglied 4

 

Hooglied 4

Tijdens het lezen van Hooglied, zag ik ineens een mooie tuin voor me, een tuin vol liefde en passie. En deze tuin heb ik geprobeerd te vangen met waterverf in mijn bijbel. De hartjes heb ik eerst met masking fluid aangebracht, goed laten drogen en daarna de tuin geschilderd, voordat je de masking fluid gaat verwijderen is het heel belangrijk dat alles wel goed droog is, dan is de kans op beschadigen van het bijbelpapier het kleinst!

De tekst is geschreven met aquarelpotlood en de hartjes heb ik geaccentueerd met Wink of Stella brush.

 

Tagged with: , ,

Bijbel Journaling – Handelingen 12

Handelingen 12

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een pagina plaatste, deze pagina was al een tijdje half af; de tekening stond er al op, maar de tekst durfde ik nog niet aan. Deze week eindelijk een aantal pagina’s afgerond, en dat geeft een lekker opgeruimd gevoel. De tekening is gemaakt in de periode dat ik heel handelingen bestudeerd heb, en wat was dat gaaf om te doen! Zo gaaf om alle avonturen van Paulus en het begin van de christelijke kerk eens een keer goed te bestuderen. Wat is God groot!

De tekening is zelf getekend en ingekleurd met waterverf. De tekst is geschreven met een Micron pen.

Tagged with: , , ,
Top