CZC2016 – Inhaalslag #1

En voordat je het in de gaten hebt loop je achter… En als er elke dag een opdracht bijkomt, gaat dat best snel met hoeveel je achterloopt. Niet dat dat erg is natuurlijk, het gaat erom dat je lekker bezig bent in je eigen tijd en mogelijkheden, maar toch is het wel leuk om ze allemaal te maken! Vandaar dat ik deze week het een en ander ingehaald heb, vandaag zal ik er 4 plaatsen en morgen ook weer 4 (en dan moet ik er ook nog 4 maken om echt weer helemaal bij te zijn 😉 )

#2016CZC8

#2016CZC8 Oranje en Roze: De achtergrond heb ik gemaakt met de gelli plate. De bloem is erop gestempeld, met een mooie stempel van Unity en daarna met 3 kleuren embossingpoeder bewerkt. De zwarte tekst is met pigmentinkt gestempeld en clear embossingpoeder afgemaakt.

#2016CZC13

#2016CZC13 Kerst: Kerst in juni, dat is wel even omschakelen. De achtergrond bewerkt met distress stains, en de lichte stempels daar ook mee gestempeld. Alleen de zwarte elementen met pigment inkt gestempeld en embossed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#2016CZC17

#2016CZC17: Een bordspel, deze vond ik lastig, maar ik vond een dominostempel in mijn voorraad en ben mijn nieuwe kleurtjes distress inkt gaan uittesten. Afgemaakt met wat andere stempels en een zwarte stift. 

#2016CZC10

#2016CZC10 Een vervoersmiddel, een achtergrond gebruikt die ik gemaakt had tijdens de roze/oranje opdracht, en versierd met washi tape. Daarna afgewerkt met verschillende stempels.

 

 

 

Tagged with: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*