Happymail – #Sestraswap

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een oproepje tegenkwam op mijn Facebook tijdlijn voor een Paasswap, maar aangezien ik toen net in een creatieve flow zat heb ik me gelijk opgegeven. De swap werd georganiseerd door Kris op de pagina van Sestra.

Na het opgeven begon de pret van het maken van een leuk pakketje al. Een mooi doosje scoren, en dan natuurlijk wat inhoud. In eerste instantie heel algemeen, omdat ik de ontvanger nog niet wist, maar na het koppelen ook een klein beetje specifieker. En voordat je het dan weet is het bijna pasen. Mijn pakketje  is vandaag dan ook verzonden om nog voor pasen iemand -hopelijk- heel blij te verrassen.

Sestraswap

Een kleine sneak van mijn pakketje

Afgelopen zaterdag vond ik tot mijn grote verrassing al een pakketje voor mij in de bus. En ik heb geprobeerd er nog even mee te wachten, maar heb hem uiteindelijk toch al opengemaakt, ik was toch de hele middag alleen thuis, dus eigenlijk kwam het heel goed uit.

Verrassing!En wat werd ik blij van de inhoud! Alles superleuk verpakt, dus ik voelde me net een klein kind op zijn verjaardag. En ik heb rustig alle pakjes 1 voor 1 opengemaakt en bewonderd, wat was alles leuk. Een mooie gehaakte slinger (die gelijk een mooi plekje op mijn hobbykamer gekregen heeft) en een aantal mooie kaarten -handgemaakt-, en nog veel meer moois!

SestraSwap

Een kleine collage van al het moois!

Ik kan alleen maar hopen dat de ontvanger van mijn pakketje net zo blij is met haar verrassingen als ik met de mijne! Al met al erg leuk om te doen, en zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

Tagged with: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*