AJRR Ronde 1

Na de CZC die ik helaas niet helemaal voltooid heb, is er een nieuw initiatief gestart, de Art Journal Round Robin, 30 weken lang, om de 2 weken een spread maken, met een leuke opdracht natuurlijk en doorsturen naar een andere deelnemer. Zelf ontvang je dan ook weer een spread van iemand anders en het eindresultaat is een boekje met 15 hele diverse uitwerkingen, vol inspiratie en misschien wel nieuwe technieken.

startpakket

Startpakket AJRR met papier, maar ook een aantal benodigdheden voor het werken in een Art Journal

Om iedereen op hetzelfde papier te laten werken, kregen we een schitterend startpakket toegestuurd. Met hierin heel fijn papier en een aantal basismaterialen zoals een stencil, verf, een hele prettige zwarte pen en een zwart aquarelpotlood. En de ringen om er uiteindelijk een mooi album van te maken.

De eerste opdracht was: gebruik een stencil.

Dat is voor mij geen moeilijke opdracht, want ik vind het heerlijk om gebruik te maken van diverse stencils. En ik heb natuurlijk ook de stencil uit het startpakket gebruikt. Mijn uitwerking staat hieronder:

dsc_0064

AJRR#1 Gebruik een stencil

Ik heb gewerkt met verf en de gelli plate, sprayinkt, distress inkt en de roze glitterhartjes zijn met modelingpaste aangebracht voor een beetje structuur en diepte. De tekst heb ik grotendeels geschreven, alleen love is met een stencil aangebracht.

Tagged with: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*