Mixed Media meets Bible Journaling

Jesaja 43:4

Afgelopen week met de jeugd van onze kerk creatief aan de slag gegaan. Het is altijd bijzonder dat er zoveel mensen roepen dat ze niet creatief zijn, maar als ze dan eenmaal aan de slag gaan, komen er de mooiste kunstwerken uit hun handen. Ik heb dezelfde techniek gebruikt als tijdens de workshop die ik in september gegeven had. 

Door de canvas met tissues te beplakken komt er snel textuur in, deze is mooi en makkelijk van kleur te voorzien door diverse sprayinkten te gebruiken. De stempel op de roze canvas hierboven is van Prima Marketing, en die heb ik uitgeknipt. De tekst is gestempeld op oud muziekpapier en ook opgeplakt om er dan uiteindelijk een geheel van te maken.

Onderstaand voorbeeld is gekleurd met acrylverf en de sterren met behulp van stencils aangebracht. Toen heb ik mijn nieuwe posca marker uitgeprobeerd met het schrijven van de tekst. De posca marker bleek erg fijn om mee te werken! In 1x dekkend en mooi fijn. Ik blijf het leuk vinden om bijbelteksten op deze manier creatief tot leven te brengen. Nu dan niet in mijn bijbel, maar zo zijn ze ook leuk!

Psalm 147:4

Ik heb ze ingestuurd voor de Simon Says Stamp Challenge: Young at Heart

Tagged with: , ,
One comment on “Mixed Media meets Bible Journaling
  1. Meihsia Liu says:

    Love your beautiful creation! The colors and texture are gorgeous. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*