Mixed Media – Workshop

Afgelopen zaterdag was er in de Evangelie Gemeente Hillegom een vrouwendag, met als thema: Zing, lach, huil, bid en verwonder.

Mij was gevraagd om een creatieve workshop voor te bereiden, erg leuk natuurlijk, maar ook wel erg spannend, want wat vinden de dames leuk? Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Mixed Media Canvas, met wat kant en klare materialen die iedereen kon gebruiken, zodat iedereen in een uurtje een mooi resultaat zou hebben.

Mixed Media

MIxed Media Canvas workshopvoorbeelden

Dus op zoek naar spullen en dat zo goedkoop mogelijk, want het budget was niet heel hoog. Maar met behulp van de action, de hornbach en marktplaats is het gelukt. Toen een mooie werkbeschrijving gemaakt, zodat iedereen wist wat de bedoeling was, en uiteindelijk werd het zaterdag!

En wat was het leuk! We zaten met ca. 20 dames in -een iets te kleine- ruimte, en ik heb genoten van het enthousiasme, van de ontdekking van hun eigen creativiteit en van de gezelligheid. Na een ruim uur werken ging iedereen weg met een mooi canvas voor aan de muur en vieze vingers!

dsc_9435

Vieze vingers 😉

dsc_9445

Een groot deel van de resultaten, zo leuk om alle verschillende uitwerkingen te zien!

 

 

 

Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*