Shoplog – Paperpassion en Kreadoe 2016

Afgelopen weekenden waren lekker druk op creatief gebied. Vrijdag 4 november ben ik naar de PaperPassion beurs geweest, een nieuwe beurs. Het was voor mij best ver rijden, want Tilburg is niet echt om de hoek, en aangezien het eigenlijk niet helemaal uitkwam, kon ik maar een halve dag, maar ik had ten slotte kaartjes gewonnen, dus ik wilde wel graag even kijken. De beurs was op een mooie locatie, in de koepelhal in Tilburg en de sfeer en aankleding was erg leuk. Het aantal stands viel me best wel een beetje tegen. Ik had er stiekem toch wel iets meer van verwacht. Dus aan een middag hadden we genoeg om alle stands te bekijken en ook nog een aantal kleine workshops te doen. En dat is natuurlijk altijd leuk! Uiteindelijk heb ik er alleen maar een beetje papier gekocht, dus voor mijn portemonnee was dit een prima beurs! 

Kreadoe 2016

Een overzicht van de Kreadoe 2016, met in het midden een overzicht van mijn aankopen. Ik ben erg blij met de slagletters en ga er binnenkort ook een aantal projectjes mee maken. Verder van alles en nog wat aangeschaft: PL kaartjes, stencils, leer, Fuse tips, inkt, fotoalbum, enkele stempeltjes en nog een aantal dingen!

Afgelopen weekend was het de Kreadoe en die zou ik dit jaar op zondag gaan bezoeken met een vriendinnetje! We zijn vroeg vertrokken en waren uiteindelijk al voor 10 uur aanwezig! Het was gezellig druk, maar over het algemeen was het niet te druk, en we hebben van alles goed kunnen bekijken en we hebben natuurlijk ook lekker geshopt!

Naast het shoppen hebben we ook nog tijd en plek gevonden om een tweetal projectjes te maken. Bij Posca hebben we met de Paint markers een tas bewerkt en een klein stempel projectje. Al met al een superleuke en inspirerende dag! De verlanglijstjes zijn weer leeg, net als de portemonnee, dus nu weer sparen tot de Art Specially in april.

Gelukkig komen er nog wel wat bestellingen binnen de komende tijd!

wp-1478609117857.jpgwp-1478609082049.jpg

 

Tagged with: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*