Art Specially – verslag en aankopen

Al sinds december was ik aan het aftellen, en het sparen was eigenlijk al begonnen net na de vorige keer. En zaterdag was het eindelijk zover, het Art Specially Event.

Feestje!Vorig jaar ben ik er voor de eerste keer geweest, samen met mijn moeder gezellig een weekend op stap en dat was erg goed bevallen. Hopelijk kunnen we er een traditie van maken om ook de komende edities lekker te gaan.

Zaterdag om elf uur kwamen we beide vanuit verschillende richtingen aan op station Nijkerk. De transfer stond al te wachten en lekker snel waren we ter plekke. Snel naar binnen, wat een gezellige drukte was er al! Tassen afgeven bij de garderobe (ondertussen stiekem even gluren in de goodiebag, want die was erg goed gevuld dit jaar!) en daarna lekker rond gaan kijken en slenteren.

Al heel snel zijn we lekker aangeschoven bij de eerste make-en-take, want daar komen we toch eigenlijk ook voor. Lekker freubelen en verschillende materialen en technieken ontdekken. Uiteindelijk hebben we dit jaar superveel workshopjes kunnen volgen.

Veel technieken en materialen

Veel technieken en materialen

En natuurlijk moest er ook geshopt worden! Ik had lekker gespaard dit jaar, en was al een paar maanden aan het bijhouden wat ik allemaal graag wilde hebben. Dus tussen al het ‘harde’ werk door ook nog lekker snuffelen en shoppen. Mijn belangrijkste nieuwe aanwinsten: Een kleine gelli-plate met brayer, clear gesso, de stempellap van Art Specially en het boekje met de techniekjes van de workshops, een aantal felle kleuren alcohol inkt en wat kleurtjes brusho.

Ik kan weer lekker aan de slag

Ik kan weer lekker aan de slag

We zijn het hele weekend gebleven, met een overnachting in het naast gelegen hotel. Bij het arrangement is dan ook nog een avond vol met workshops inbegrepen. Dus nog meer vieze vingers ;-), en de volgende dag waren we dus weer lekker vroeg op de beurs om het gewoon nog een keer over te doen. Om 15.00 uur zijn we lekker richting huis gegaan…

Komende dagen ga ik alle techniekjes van de workshops nog maar eens een keertje proberen en eens kijken wat daar nog voor leuke dingen uit kunnen ontstaan. Wanneer is e volgende keer?

Tagged with: , ,
One comment on “Art Specially – verslag en aankopen
  1. LizDesign says:

    Ziet er allemaal heel leuk uit en klinkt als een geslaagd dagje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*